TEKST VERGROTEN


Algemene informatie 2014

Als bestuur van de Stichting Kunstkring Duivenvoorde, zijn we verheugd u weer van harte uit te kunnen nodigen voor de Kasteelconcerten op de zomeravonden
Het programma voor 2014 vindt u hier.

Ook dit jaar hebben we weer gezocht naar een goede verhouding tussen bekend en minder bekend. Maar ook naar verrassingen, bijvoorbeeld door een uitvoering in een ongebruikelijke bezetting. Leidraad voor de keuze van het programma en de uitvoerenden is ook nu weer kwaliteit en variatie geweest. Beide begrippen zijn in zekere mate subjectief en leiden binnen het bestuur tot interessante discussies. Maar altijd proberen we dan weer ons voor te stellen hoe de muziek zal klinken in de Marot-zaal. Dat is voor ons een belangrijk criterium.

Geen variatie of verandering is er aan de organisatorische kant van de concerten aangebracht: de prijzen zijn gelijk gebleven, de wijze van bestellen is niet veranderd en ook wordt dit jaar een van de concerten (17 juni ) weer gecombineerd met een rondleiding door het Kasteel *. Hiervoor moet u zich tijdig aanmelden, want het aantal deelnemers is beperkt. Het onderwerp van de tentoonstelling van dit jaar in kasteel Duivenvoorde is " Heerlijck en adelijk groen rond Duivenvoorde en Hofwijck".

We hopen weer op een mooie zomer dit jaar. Met ons nieuwe programma willen we daar graag een bijdrage aan leveren.