Tickets

In 2023 bestaat de Stichting Kunstkring Duivenvoorde 45 jaar. Om dat te vieren was er op 18 februari een Jubileumconcert in de Dorpskerk in Voorschoten door Camerata RCO dat onder meer het befaamde Octet van Franz Schubert speelde. Het concert was een groot succes, niet alleen door de voortreffelijke uitvoering, maar ook door de opkomst: nooit eerder hadden wij zoveel bezoekers bij een concert!

Ook voor dit jaar is er weer de reguliere serie van zes concerten. Met onderstaand formulier kunt u de gewenste kaarten bestellen. U kunt losse kaarten kopen, maar er is ook een passe-partout (waarbij u slechts vijf concerten betaalt in plaats van zes) en een serie van vier concerten. U krijgt een bevestiging van de bestelling.

We vragen u het totale bedrag van uw bestelling over te maken op gironummer: NL60 INGB 0004 4368 84 t.n.v. Stichting Kunstkring Duivenvoorde te Leidschendam.

Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk bevestigen en na betaling de toegangsbewijzen mailen. Indien uw betaling niet binnen 2 weken ontvangen is, bestaat de kans dat uw optie aan een ander wordt toegewezen.

Zorgt u er alstublieft voor dat de naam op het bestelformulier overeenkomt met de naam  van het bankrekeningnummer. Dat kan veel uitzoekwerk voorkomen.

Heeft u vragen over het reserveren/bestellen dan kunt u mailen naar Anco Hundepool (skd@ziggo.nl).

  * zijn verplichte velden  Passepartout (€147.50) Helaas niet meer mogelijk; Eerste concert is uitverkocht


  Keuze-abonnement (€110.00)
  Kruis de 4 gewenste concerten hieronder aan
  16 mei13 juni11 juli22 augustus19 september


  Losse kaarten (€29.50)
  The Hague Trio      XXX (uitverkocht)
  Storioni                    
  Ruysdael                   Uitverkocht; u kunt nog wel op de wachtlijst!
  Elias cs                      
  Beijer                         
  Lumaka                    

  Totale kosten: